Home

Book now

2
Adults
0
Children

Change / Cancel reservation »

Takimet dhe Seminarët

Konferenca dhe Evente

Hoteli Meditearn Ulqin, është Qëndra më e madhe dhe e vetme e Konferencave në Ulqin Mal të Zi, si dhe destinacioni perfekt për të mirëpritur takimin, konferencën apo eventin tuaj.
more details

Salla e Banketeve dhe Dasmave

Dasmat përrallore nuk ndodhin papritur, ato planifikohen dhe kërkojnë shumë impenjim. Dita juaj e shumëpritur është e rëndësishme edhe për ne. Organizoni dasmen tuaj në Hotel Mediteran, dhe do t' ju mundësojmë atmosferën dhe shërbimin ideal për pritjen, ceremoninë, e më tej...
more details