Home

Book now

2
Adults
0
Children

Change / Cancel reservation »

Salla e Banketeve dhe Dasmave

Një Dasmë e Paharrueshme në Ulqin

Për ditën tuaj të veçantë ... Ne Kujdesemi!
Imagjinoni dasmën tuaj.
Një festë intime familjare në një ambjent të ngrohtë.
Pastaj të përkëdhelur në një dhomë komode.
Stafi ynë me përvojë do të punojë përkrahë jush,dhe do të kujdeset për detajet më të vogla,për të bërë dasmën e ëndërrave tuaja realitet.
Dasmat përrallore nuk ndodhin papritur, ato planifikohen dhe kërkojnë shumë impenjim. Dita juaj e shumëpritur është e rëndësishme edhe për ne. Organizoni dasmen tuaj në Hotel Mediteran, dhe do t' ju mundësojmë atmosferën dhe shërbimin ideal për pritjen, ceremoninë, e më tej...