Home

Book now

2
Adults
0
Children

Change / Cancel reservation »

Konferenca dhe Evente

 

Hoteli Meditearn Ulqin, është Qëndra më e madhe dhe e vetme e Konferencave në Ulqin Mal të Zi, si dhe destinacioni perfekt për të mirëpritur takimin, konferencën apo eventin tuaj. 

Nuk është me rëndësi madhësia apo qëllimi, nga konferencat e vogla deri tek panairet, nga banketet deri tek kongreset, nga festimet familjare e deri tek ceremonitë e cdo lloji, me teknologjinë më të avancuar dhe shërbimin cilësor të kateringut, do t’ju ndihmojmë t’a bëni eventin tuaj të paharueshëm.

✔ Ndriçim natyral
✔ Dalje emergjence
✔ Paisjet e përkthimit simultan 
✔ Kabina përkthimi të inkorporuara në sallat me kapacitet të madh
✔ Asistencë teknike përgjatë konferencës
✔ Internet wireless 
✔ Sistem audio
✔ Foltore
✔ Flip chart
✔ Pin board
✔ Publikimi elektronik i njoftimeve të aktivitetit
✔ Parkim
✔ Video projektor tavanorë dhe të lëvizshem
✔ Laptop
✔ Mikrofona valor