Book now

2
Adults
0
Children

Change / Cancel reservation »

Festoni Bajramin ne Ulqin

3 Nete Akomodim me mengjes dhe darke per dy persona 240 euro.

Datat e Bajramit: 01.09.2017 - 04.09.2017

Oferta perfshine:
➤ 1- Akomodim ne Dhoma Standarte me Pamje nga Deti.
➤ 2- Mengjesi dhe Darka Bufe. 
➤ 3- Parking i Siguruar. 
➤ 4- Akses ne Pishine. 
➤ 5- Taksat turistike.

Rezervoni sa pa u zënë vendet!

Kjo oferte eshte e limituar dhe eshte e vlefshme deri sa te kete vende te lira.

Kontakti per rezervime: 
☎ +382 (0)30/403-124 
Ju mirepresim