Home

Book now

2
Adults
0
Children

Change / Cancel reservation »

Moti: TËRË JAVËN DIELL

Sipas parashikimit të meteorologëve, në Adriatikun jugor javën e ardhshme do të mbizotërojë mot i bukur.

Temperatura e ajrit do të jetë ideale për pushim dhe rekreacion dhe do të kap vlerat prej 31 gradë Celsius, derisa sa për rreth tetë gradë më e ultë do të jetë temperatura e ajrit.

Në tërë këtë periudhë do të fryjë erë perëndimore, ndërsa të hënën do të jetë gati qetë.