Home

Book now

2
Adults
0
Children

Change / Cancel reservation »

Përse të zgjidhni hotelin Mediteran në Ulqin, Mal të Zi

Pozita gjeografike

Hoteli ynë gjendet në qender të Ulqinit, vetëm pak minuta nga kalaja e vjetër historike të cilen mund ta vizitoni duke ecur këmbë pasi keni parkuar veturën tuaj në parkingun tone. Poashtu në mengjes, ju mund të veshni këpucët e vrapimit dhe të filloni stazën e ecjes nga pylli I pishave I cili gjendet minuta ecje nga dhoma juaj.

 

Cilësi e shkelqyer / Cmim I mirë

Cilësi e shkëlqyer me cmim të mire për akomodimin dhe sherbimet e ofruara.  Nga dhoma juaj ju mjafton ta hapni dritaren e ballkonit dhe vec jeni në plazhë. Shërbimet shtesë të restoranit “Mediteran”, Kafe Barit dhe Sun Terrace Lounge, plotësojnë me kujtime të bukura pushimet tuaja.

 

Mëngjesi / Ushqimi

I larmishëm, I pasur dhe tipikisht mesdhetar.  Në tavolinën tone të hapur ju në mëngjes do të ju presin bukët, pitet dhe petullat e përgaditura në mënyrë tradicionale. Produktet e vezëve dhe të sallamit Hallall, në një larmi të gjanë. Në tavolinën tjetër ju pret kafeja ku ju mund të zgjidhni : makiato, capuchino, cokolate, café latte, café amerikane, si dhe lëngjet e freskëta të mollës, limonit dhe portokallit.