Home

Book now

2
Adults
0
Children

Change / Cancel reservation »

Hotel Mediteran Ulqin shpall konkurs per vende pune

Hoteli Mediteran Ulcinj shpall nevojen per kandidate ne sezonen 2017, ne keto pozicione: 

  • Recepsioner/e
  • Kamarier
  • Ndihmes kamarier 
  • Kuzhinjer 
  • Barist/e
  • Ndihmes ne kuzhine
  • Bukepjekes/e 
  • Embeltorist/e 
  • Shtepijake / amvise 
  • Pastruese 

Ne te gjitha pozicionet e lajmeruara eshte e preferuar qe kandidati te kete pervoje pune si dhe njohuri te gjuhes angleze ne nivelin bisedues.

Aplikimet tuaja dhe biografite - CV (me fotografi), ju lutem dergoni ne adresen e emailit : marketing@hotel-mediteran.com . Kandidatet poashtu mund te aplikojne direkt ne recepsionin e hotelit Mediteran dhe te plotesojne formularin, cdo dite pune nga ora 08:00 15:00.

Te gjitha aplikimet do te shqyrtohen dhe deri ne daten 20 prill si dhe cdo kandidat do te ftohet ne interviste. 

Jemi ne pritje te aplikimeve tuaja, 

Hotel Mediteran Ulcinj