Home

Book now

2
Adults
0
Children

Change / Cancel reservation »

Kulinari & Evente

Dasmat

Të dashur Nuse & Dhëndër, Për ditën tuaj më të rëndësishme, ne ju dedikohemi me eksperiencën 50-vjeçare, që ndër vite e kemi përsosur për të krijuar eventin tuaj unik.
more details

Argetim tek Pishina

Pishina e hotelit Mediteran në Ulqin e cila ka pamje nga deti, vazhdon tju ofrojë kënaqësi atyre që e kërkojnë momente rehatije dhe freskije, si dhe atyrë që thjesht duan një vend të këndshëm për të bërë banjo dielli.
more details

Katering

Një staf me përvojë i restoranit tone është në gjendje tju ofrojnë furnizimimin me ushqim per evenimentin tuaj kudo që jut ë jeni. Me një zgjidhje të madhe të pajisjeve hotelierike, cilësiea e lartë e ushqimit dhe ekip profesional do tju përgjigjet në të gjitha kërkesat mbi organizimin e ngjarjeve tuaja jashtë hotelit tonë.
more details

Team Building

If you are looking for something a little different to add to your delegates experience or have team building on your agenda why not choose from our specially created activities
more details