Home

Book now

2
Adults
0
Children

Change / Cancel reservation »

Katering

 Shijoni ushqimet e shijshme të cilat stafi ynë I kuzhines përgadit për ju cdo ditë me dashuri dhe pasion.

Një staf me përvojë i restoranit tone është në gjendje tju ofrojnë furnizimimin me ushqim per evenimentin tuaj kudo që jut ë jeni. Me një zgjidhje të madhe të pajisjeve hotelierike, cilësiea e lartë e ushqimit dhe ekip profesional do tju përgjigjet në të gjitha kërkesat mbi organizimin e ngjarjeve tuaja jashtë hotelit tonë.

Puna juaj është që të zgjidhni vendin dhe ne do të bëjmë gjithçka për të bërë shërbimin në eventin tuaj të paharrueshëme.