Home

Book now

2
Adults
0
Children

Change / Cancel reservation »

Dasmat

Të dashur Nuse & Dhëndër,

Për ditën tuaj më të rëndësishme, ne ju dedikohemi me eksperiencën 50-vjeçare, që ndër vite e kemi përsosur për të krijuar eventin tuaj unik.

Në hotel Mediteran do të gjeni: një shërbim superior nganjë skuadër profesioniste që kuron çdo detaj; ambientet madhështore që i përshtaten ceremonive të ndryshme, të rrethuara nga një kopësht që sjell përrallën në eventin tuaj; kulinarinë që vjen në formën më të rafinuar duke ruajtur shijet e traditës të miksuara me risitë internacionale dhe të gjitha këto në zemër të Ulqinit.