Home

Book now

2
Adults
0
Children

Change / Cancel reservation »

Argetim tek Pishina

Pishina e hotelit Mediteran në Ulqin e cila ka pamje nga deti, vazhdon tju ofrojë kënaqësi atyre që e kërkojnë momente rehatije dhe freskije, si dhe atyrë që thjesht duan një vend të këndshëm për të bërë banjo dielli.

Që nga hapja e sezones turistike, mysafirët pushojnë në buzë të pishinës, ndërsa shijojnë ushqimet dhe pijet e shishme që përgaditen nga Lounge Coffee Bari.  Zgara tek pishina përgadit edhe ushqime të shpejta sic janë hamburger, qebapa, mizh zgare etj të gjtha hallall. Poashtu sallatat e sezonës janë të pranishme, ushqimet pa gluten dhe vegjerariane.

Mysafirët gjatë lojrave në pishine mund të porosisin dhe shijojnë koktejet tone verorë.

 

 

Rregullorja e Pishinës  

  • Karriget, shezllonët e pishinës nuk mund të rezervohen ose të ruhen
  • Të jeni të vëmendshëm për të gjithë mysafirët - JO zhurmës dhe bisedes me zë të lartë.
  • Mbikëqyrja e të rriturve është e nevojshme për të gjithë fëmijët nën moshën 14 vjeç.
  • Ushqimet apo pijet nga jashtë janë të ndaluara.
  • Si një mirësjellje, ju lutemi të marrni parasysh të Rregulloren e Pishinës
  • Pishinë është për përdorim vetëm nga mysafirët e regjistruar të hotelit.
  • Syze, maska fytyrë, xhaketa e jetës dhe "krahët e ujit" janë të lejuara.
  • Pelena noti apo pantallona plastike janë të nevojshme për të gjitha foshnjat dhe fëmijët.
  • Lojërat dhe aktivitet e rënda janë të ndaluara
  • Kafshët nuk janë të lejuara.