Home

Book now

2
Adults
0
Children

Change / Cancel reservation »

RESTAURANTET & BARET

Restauranti

Pa dyshim, këtu do të gjeni zgjidhjen më të mire për darkat tuaja familjare apo për drekat e biznesit.
more details

Lobby Bar Caffee

LobbyBar Caffee është i hapur 24 orë dhe gjendet në hollin e hotelit. Aty mund ta shijoni një kafe ose një pije në një ambient të rehatshem dhe të bukur.
more details