Home

Book now

2
Adults
0
Children

Change / Cancel reservation »

Restauranti

Hoteli Mediteran, ofron per mysafiret shërbimet e Ushqimit dhe Pijeve në format vijuese: 

  • Restaurant A la Carte

Eksperienca juaj në Ulqin dhe në Hotel Mediteran nuk do të ishte e plotë pa provuar delikatesat e mrekullueshme të përgatitura nga kuzhinjerët tanë në “Ala Carte” Tarrace Bar & Restorant.

Pa dyshim, këtu do të gjeni zgjidhjen më të mire për darkat tuaja familjare apo për drekat e biznesit.

  • Restaurant me shërbim bufe

Ne jemi të kompletuar dhe të aftësuar për tju shërbyer menu buffe. Tavolinat buffe organizohen për grupe të mëdha, zakonisht pë korporata dhe turistë, por poashtu edhe me kërkesa specifike nga mysafirët duke përfshirë këtu familjet dhe mysafirët individual.  

Çdo ditë në restaurant shërbehet mëngjesi me përzgjedhje të bollshme të ushqimeve të ftohta dhe të ngrohta dhe me përzgjedhje të madhe të pjekurinave të freskëta.

Orari i shërbimit Bufe : 

  • Mëngjesi : 07:00 - 10:00
  • Dreka: 12:00 -14:00
  • Darka: 19:00 - 21:00