Book now

2
Adults
0
Children

Change / Cancel reservation »

Akomodimi

Mirë se vini në Hotel Mediteran Ulqin, ku ne shpresojmë që tju bëjmë të ndiheni si në shtëpi larg nga shtëpia juaj gjatë qëndrimit tuaj.

134 dhoma të projektimit caktuar dhe suita janë të shpërndarë në 6 villat tona.

 
 

All rooms include

  • Large balconies
  • Most rooms with sea views, all with views of Ulcinj
  • Televisions, with a choice satellite channels
  • Air conditioning
  • Refrigerator
  • Bathroom
  • Free Wireless High Speed Internet