Home

Book now

2
Adults
0
Children

Change / Cancel reservation ยป

Ditet e Komunes se Ulqinit (PRILL 2017)

29 mars 2017, e mërkurë
 
1.
Hapja e festivalit ndërkombetar të gruas krijuese, salla e Shkollës muzikës, ora 10:00 (OJQ
Harmonia)
2.
Eskpozita e punishtes artistike për fëmijë, galeria e Qendrës për Kulturë, ora 19:00 (Art Dulcinium)
 
 
30 mars 2017, e enjtë
1.
Ndarja e bursave studentëve të dalluar, Sala e vogël e Kabinetit, ora 9:30
2.
Fillimi i punimeve në pikë – vrojtimin e Valdanosit, ora 11:00
3.
Ligjerata: “Ulliri, vaji i ullirit dhe perpektiva e zhvillimit ullishatarisë
në rajonin adriatiko – jonian” prof. dr. Hajri Ismaili, profesor i Universitetit Bujqësor të Tiranës, ora 12:00, Salla e
madhe e Kuvendit Komunal
4.
Fillimi i punimeve në pikë – vrojtimin e Shtegvashës, ora 14:00
 
31 mars 2017, e premtë
1.
Hapja e konferencës shkencore nderkombëtare “Roli i shkencës në zhvillimin ekonomik të vendit
dhe vendeve të rajonit”, salla e madhe e Kuvendit Komunal, ora 10:00
 
2.
Workshop
(Punëtori)në ullishtari “ Prezantimi i metodave të revitalizimit të ullishatave të vjetra”,
11:00 Ullishta e Ulqinit
3.
Hapja e
outdoor workout (palestrës në natyrë) në pyllin e pishave, ora 12:00
4.
Hapja e turneut mbarëkombëtar në tenis Ulqini 2017 ”, Tennis Club Bellevue, ora 14:30
 
 
1 prill 2017, e shtunë
1.
Seanca solemne e Kuvendit Komunal të Ulqinit, ora 11:00, Qendra për Kulturë – Ulqin
 
2.
Koncerti i 9-të tradicional i Shkollës muzikës – Uqin, hoteli Mediteran ora 19:30
 
2 prill 2017, e dielë
 
1.
Turneu i 16 ndërkombëtar i karates “ Ulqin Open 2017”, palestra e SH.F. Marshalli Tito, ora 10:00
 
2.
Karnevali i fëmijëve të kopshteve të Ulqini – Defileja, Sheshi i Ullirit, ora 11:00
Koncert, Plazhi i vogël, ora 12:00
 
3.
Hapja e simpoziumit për autizëm “Fëmijët me çrregullime të spektrit të autizmit”, salla e madhe e Kuvendit Komunal të Ulqinit, ora 11:00
 
3 prill 2017, e hënë
 
1.
Tryezë e rrumbullakët “Kriporja e Ulqinit si destinacion eko turistik”, hotel Dolcino, ora 11:00
 
2.
Promovimi i librit “Qëmtime nga historia e Ulqinit”, autor Jusufo Lika, Biblioteka e Ulqinit, ora 19:00
3.
Ekspozita tradicionale e piktorëv e akademik të Ulqinit, Galeria e Qendrës për Kulturë Ulqin, ora 20:00